BasePoint

Stagiair Bouw & Infra

Als je Jasper, Michiel en Thomas moet geloven, is BasePoint het leukste bedrijf om stage te lopen! Wat is er dan zo leuk aan, vraag je je af?

Bij BasePoint geef je zelf aan wat je wil leren en waar je interesses liggen. Op zowel het vakgebied bouw als infra kun je binnen of buiten stage lopen, of je maakt een combinatie van binnen en buiten. Jij geeft ons 100% inzet en je krijgt 200% inzet terug.

Wij werken voor en met de grootste aannemers in Zeeland en Zuid-Holland. Je hoeft dus niet voor een aannemer te kiezen om te leren wat zij doen, dat krijg je in ons werk ook gewoon mee.

Wat leer je?
Je loopt mee met verschillende collega’s die je leren omgaan met de meetapparatuur, hoe je een goede opstelling maakt en waar je op moet letten tijdens het voorbereiden van je werk en het uitvoeren van je opdracht. Elke dag is anders, soms bezoek je wel 3 projecten op 1 dag!

Je leert data verwerken en te vertalen in AutoCAD tekeningen van de experts op kantoor. Je ontvangt meteen feedback van je collega’s, waarmee we je verder helpen in het tekenen in AutoCAD.

Lijkt het je wat? Stuur een mailtje naar sollicitatie@basepoint.xyz en we maken graag kennis met je!
Je mag ook even bellen naar 0118 – 72 72 72.